tag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post2304697582487763744..comments2023-09-29T11:55:44.832-07:00Comments on Aubergine, Sweet and Green: Halloween - Slatke kosti (i pokoji duh)Sweet Greenhttp://www.blogger.com/profile/16722645056197114517noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-59221475577586993052011-02-20T05:36:55.681-08:002011-02-20T05:36:55.681-08:00Hvala na komentaru i javite kako su ispale puslice...Hvala na komentaru i javite kako su ispale puslice s fruktozom - sigurna sam da bi mnogim citateljima bila vrlo korisna informacija.<br />U pecnici ne treba ventilator - ja imam obicnu plinsku pecnicu i drzim se tocno ovog recepta za savrsen rezultat. Vazno je jedino, kao i kod ostalih vrsti puslica, da ih dobro zatvorite u posude nakon sto se ohlade, kako ne bi nakupile vlagu iz zrakaSweet Greenhttps://www.blogger.com/profile/16722645056197114517noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-78831108273667757332011-02-20T04:46:20.313-08:002011-02-20T04:46:20.313-08:00evo i moje koskice se sad peku...nadam se da ce bi...evo i moje koskice se sad peku...nadam se da ce biti ukusne. Umjesto secera sam stavila fruktozu..mmm jedva cekam. Samo nigdje nisam vidjela da li u pecnici treba ventilator i na koju razinu se stavlja?? Blog je za 100, jedva cekam da jos toga isprobamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-35227306325411199862010-11-01T13:59:41.542-07:002010-11-01T13:59:41.542-07:00Hvala ti :)Hvala ti :)Sweet Greenhttps://www.blogger.com/profile/16722645056197114517noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-70949072476336777562010-11-01T05:59:12.086-07:002010-11-01T05:59:12.086-07:00Divan blog i prekrasne fotke! Čak i kosti djeluju ...Divan blog i prekrasne fotke! Čak i kosti djeluju primamljivo! :)Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-21210766366819406392010-10-30T17:38:06.602-07:002010-10-30T17:38:06.602-07:00Hvala vam cure :)
Andrea, tesko mi je povjerovati ...Hvala vam cure :)<br />Andrea, tesko mi je povjerovati da bi takvoj majstorici kao sto si ti puslice mogle biti neki problem, ali plinska pecnica je stvarno zeznuta - imala sam je godinama...svejedno ovaj recept je odlican i pod uvijetom da je temperatura pecenja dovoljno slaba te da se puslice vise suse nego peku, mislim da ne bi trebalo biti problemaSweet Greenhttps://www.blogger.com/profile/16722645056197114517noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-1056648314647581632010-10-30T13:34:02.720-07:002010-10-30T13:34:02.720-07:00Uf ja sam totalni antitalent za puslice i općenito...Uf ja sam totalni antitalent za puslice i općenito za sve na bazi bjelanjaka. Za to je jednim dijelom kriva i moja plinska pećnica u kojoj je nemoguće normalno regulirati temperaturu. :(<br />Ipak vjerujem ti da je ovaj recept savršen i svakako ću ga isprobati. Hvala na ideji i receptu. <br />Kosti i duhići izgledaju tako simpatično i slatko. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-45563332581981293502010-10-30T01:48:19.253-07:002010-10-30T01:48:19.253-07:00Super ideja za dekoraciju!!!Super ideja za dekoraciju!!!Lenkahttps://www.blogger.com/profile/03408264562309460914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-73367531227477715362010-10-29T10:08:51.993-07:002010-10-29T10:08:51.993-07:00Predivno izgledaju a ovo za ovaj nacin pravljenja ...Predivno izgledaju a ovo za ovaj nacin pravljenja puslica pamtim pa isprobavam :)JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.com