tag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post8082386812325441885..comments2023-09-29T11:55:44.832-07:00Comments on Aubergine, Sweet and Green: Batat u šlafroku od kokosa ili pohane banane na tajlandski načinSweet Greenhttp://www.blogger.com/profile/16722645056197114517noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-65998498960247828422011-02-03T03:22:37.936-08:002011-02-03T03:22:37.936-08:00Evo me konačno da se zahvalim na receptu. Svakako ...Evo me konačno da se zahvalim na receptu. Svakako ću ga isprobati i to baš s batatom. S njima još nisam dokraja načisto, jer mi u jednom varijanti ispadnu mrak, u drugoj nejestivi, pa se još nismo odlučili volimo li ih ili ne.<br />I definitino bih i ja isprobala neku slanu varijantu, radije nego slatku. U svakom slučaju još jednom hvala!Tadejahttps://www.blogger.com/profile/04530130885781904005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-28294455266913557182011-01-31T02:49:13.628-08:002011-01-31T02:49:13.628-08:00Batate obožavam i uopće ne sumnjam da bi mi se ova...Batate obožavam i uopće ne sumnjam da bi mi se ovako pripremljeni jako svidjeli. Inače nisam ljubitelj pohanja ali ovakve malo drugačije vrste pohane hrane si dozvolim povremeno. Jako mi se sviđa dodatak kokosa i vjerujem da je korica baš posebno hrskava i ukusna. <br />Puno ti hvala i na lijepim riječima za fotke, jako mi je drago da tako misliš. :* :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-8486712332959172562011-01-30T23:31:37.041-08:002011-01-30T23:31:37.041-08:00Ovakav batat bi sigurno prosao kod nas, inace tesk...Ovakav batat bi sigurno prosao kod nas, inace tesko...Svidja mi se... :)Sanja Manasijevichttps://www.blogger.com/profile/12274099250642308532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-17100135040228934282011-01-30T12:18:44.972-08:002011-01-30T12:18:44.972-08:00ovo ti je fantastično, jako mi se sviđa i jednom ć...ovo ti je fantastično, jako mi se sviđa i jednom ću baš probati budući da obožavam batat! :-))Nevena Buljanhttps://www.blogger.com/profile/04423359164647465172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-40465785047060815722011-01-30T09:45:44.627-08:002011-01-30T09:45:44.627-08:00Moram priznati da batat još nijesam probala, uvjek...Moram priznati da batat još nijesam probala, uvjek se u prodavnici vrtim oko njega ali nikad da uhvatim vremena za eksperimentisanje, jer sam morala sjesti i pronaći baš dobar recept da ove moje "navučem" na nešto novo:)Eto mi sad baš dobrog recepta!Majahttps://www.blogger.com/profile/07572948061013379697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-80801765968583102792011-01-30T05:34:43.709-08:002011-01-30T05:34:43.709-08:00Ovo zvuči (i izgleda) baš primamljivo... Još je to...Ovo zvuči (i izgleda) baš primamljivo... Još je tome čista egzotika (za mene bar :))) Pusa, draga!Lilly...https://www.blogger.com/profile/05400642990365558639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-70594788370052091002011-01-30T05:24:01.774-08:002011-01-30T05:24:01.774-08:00Hvala vam na komentarima.
Dunja, zasto ne i u sla...Hvala vam na komentarima.<br /><br />Dunja, zasto ne i u slanoj verziji, batat je ionako vrlo uobicajen u japanskoj slanoj tempuri. Jednom sam u japanskom ducanu kupila neke mrvice koje daju hrskavost tempuri, a kokos daje upravo to, pa ga ja znam dodati i u obicnu tempuru kad przim povrce.<br /><br />Jelena, naravno. Trebas koristiti bijelu rizu kratkog zrna i melji je u elektricnom mlincicu za kavu dok ne postane vrlo fini prah. Ako slucajno ne uspijes samljeti u vrlo fino brasno, mozes ga prosijati ili pak ostaviti tempuru nekoliko sati da miruje, kako bi brasno omeksalo.Sweet Greenhttps://www.blogger.com/profile/16722645056197114517noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-51659180242763009512011-01-30T02:40:24.158-08:002011-01-30T02:40:24.158-08:00DIvan, ekonomičan recept!
Da li pirinač može da s...DIvan, ekonomičan recept! <br />Da li pirinač može da se samelje pa da se dobije brašno?J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-7853346241930566922011-01-30T01:08:36.659-08:002011-01-30T01:08:36.659-08:00Divno izgleda, sigurno je odlično!Divno izgleda, sigurno je odlično!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-33700176978262392022011-01-29T13:37:07.971-08:002011-01-29T13:37:07.971-08:00Batat jako volim,ali naravno moji doma ne,pa ga on...Batat jako volim,ali naravno moji doma ne,pa ga onda i rijetko koristim,ali mislim da bi ga ovako mogla podvaliti,kao slasticu;)Divan recept:)Ninahttps://www.blogger.com/profile/09527153673863986091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-24374577944227603762011-01-29T08:46:45.541-08:002011-01-29T08:46:45.541-08:00Jako zanimljiv recept. Ovako nešto, kao ni pohane ...Jako zanimljiv recept. Ovako nešto, kao ni pohane banane s Andrejinog bloga nisam nikad probala, ali voljela bih. Divno si to prezentirala, a uza sladoled vjerujem da su pun pogodakBite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-14602765548102762242011-01-29T08:11:20.701-08:002011-01-29T08:11:20.701-08:00Jao, ko stvoreno za mene ovo s batatom, ali obavez...Jao, ko stvoreno za mene ovo s batatom, ali obavezno u slanoj verziji. Mene ne smeta što sam batat vuče na slatko, ali neki umačić na bazi rižinog octa, ljute papričice, češnjaka, m.....Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2542567348938768528.post-46640697113493900552011-01-29T07:53:01.853-08:002011-01-29T07:53:01.853-08:00Ovo zvuči jako dobro... i to baš sa batatom...Ovo zvuči jako dobro... i to baš sa batatom...JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.com