Saturday, September 10, 2011

Pozdrav

Dragi čitatelji,

Bilo mi je veliko zadovoljstvo družiti se s Vama protekle dvije godine. Koliko god da bih to željela nastaviti pisati, jednostavno više ne nalazim vremena. Kuhati naravno nisam prestala i nadam se da ću jednom s Vama podijeliti nove recepte, u obliku kuharice. Blog je ponovo otvoren za javnost, ali molim Vas da ga ubuduće koristite kao internet kuharicu jer više neću moći sudjelovati u raspravama i odgovarati na Vaša pitanja.

Nadam se da će Vas moj blog i dalje inspirirati te da će Vam recepti dobro poslužiti.

Veliki pozdrav svima,

Sweet Green

PS. Nedavno sam kupila biljku mojeg omiljenog voća, borovnice. Međutim vjeverica je baš u toj tegli odlučila spremiti svoju zimnicu. I tako ja umjesto tegle s borovnicama imam teglu s vjevericom :)


20 comments:

  1. Nadam se da ćeš povremeno ipak pronaći vremena, onako za svoju dušu, i nešto ipak napisati. Naučila sam da je najbolje go with the flow, ali do toga mi je trebalo puno vremena i godina. U svakom slučaju, do idućeg posta, ma kada se on desio.

    ReplyDelete
  2. Ipak želim da povremeno navratiš i nešto fino nam pokažeš jer tvoj blog mi je bio velika inspiracija! Dječici želim sretan polazak u školu a tebi veliku uživanciju u tvojim umjetničkim vodama!

    ReplyDelete
  3. Baš sam mislila na tebe i pitala se kada ćeš se javiti... žao mi je što se to završava jer sam jako volela tvoje postove... ipak nadam se da će tu i tamo neki osvanuti na blogu...
    Pozdrav i svako dobro ti želim!

    ReplyDelete
  4. Moram priznati da me rastužio ovaj tekst, nekako sam se nadala da ćeš uspjeti uskladiti sve obveze i s vremena na vrijeme naći pokoji trenutak za čitatelje...
    Ipak, kako moja mama kaže - sve u svoje vrijeme, bilo te lijepo čitati i družiti se s tobom, makar i ovako kratko... želim ti uspjeh i zadovoljstvo u onome što radiš, tvojoj dječici sretno u školi...

    ReplyDelete
  5. A da te ja s nečim potkupim, recimo s jednom keramičkim setom tanjura za blog, ha, može tako, pa da nam se ipak koji put javiš?

    Šalim se draga Anita, svi imamo svoje razloge, mogućnosti i nemogućnosti, šaljem ti jedan veliki zagrljaj iz Zagreba.

    ReplyDelete
  6. Draga Sweet Green,
    veliko Hvala na ponovnom otvaranju bloga. Iako razumijem (i podržavam!) razloge zbog kojih ste ga zatvorili, bila sam zaista izgubljena bez njega. Željela bih da znate da imate puno više pratiteljica/pratitelja nego što se vidi po komentarima i koliku inspiraciju pružate mnogim osobama zaljubljenih u kuhanje i van blogerskih voda. Iako neće biti novih recepata, nisam tužna jer bogatstvo koje ste već ostavili je neiscrpno! Želim vam uspješan povratak u umjetničke vode i puno finih recepata.

    ReplyDelete
  7. strašno mi je žao što neće biti novih postova, međutim vidim opravdane razloge za to i želim uspjeh tebi i tvojoj dječici, ipak se nadam ponovnom druženju ma kad to bilo

    ReplyDelete
  8. Tako mi je drago da je blog ponovo otvoren. Svraćala sam nebrojeno puta, htela sam one kocke za supu da pravim i svašta nešto, ali ništa. Rikotu sam ugrabila par dana pre zatvaranja bloga-sjajna je. Toliko recepata si ostavila da je dovoljno da se proučava naredne dve godine, tako da uživaj u svom životnom pozivu, a mi ćemo uživati u tvojim receptima.

    ReplyDelete
  9. Baš mi je žao što više nećeš imati vremena za blog. Navrati ponekad kada uhvatiš vremena. Sretno sa klincima i u karijeri!

    ReplyDelete
  10. Nedostaješ mi (nama) i nadam se da će jednom doći opet vrijeme da se možeš posvetiti ovom blogu...

    ReplyDelete
  11. tegla s vjevericom :))
    Draga, neopisivo mi je žao što nam odlaziš iz blogosfere, kako sam ja relativno nedavno stupila u istu, nisam baš imala mnogo vremena za druženje s tobom, ali se nadam da ćeš nas počastiti kakvom kuharicom ili sličnim i da ovdje nije kraj našemu druženju. Želim ti mnogo uspjeha u svim budućim projektima, poslu, životu općenito i veliki pozdrav!

    ReplyDelete
  12. žao mi je što nemaš više vremena za blog, ali znam kako ti je. ja se borim s nedostatkom vremena i hrpom obaveza zadnjih godinu dana i zapostavila sam blog ali dok god mogu, guram nekako. tvoj blog i recepti bili su jako zanimljivi, neobični i ukusni. dosta sam toga isprobala i sve me oduševilo. bila si pravo osvježenje. želim ti svu sreću i nadam se da ćeš nam se jednog dana, kada ponovo budeš spremna, ponovo pridružiti online :) veliki pozdrav!

    ReplyDelete
  13. Steta sto vise nemas vremena za blog, nedostajace mi tvoji postovi.
    Zelim ti svu srecu u buducnosti a, kao sto rece Monika, mi smo svi (manje ili vise) na istom mestu ako jednom odlucis da se vratis :)

    ReplyDelete
  14. Draga Anita, posebno sam volela tvoje divne postove i neobično lepe i pristupačne racepte... ali život nas vodi dalje, u neka nova ostvarenja, osvajanja, nove pobede, želim ti puno sreće u novim vodama i u životu uopšte...
    Puno mi je nedostajao tvoj blog u vreme dok je bio zatvoren za javnost.
    Ostavila si neprocenjivo bogatstvo recepata, koje ćemo tek sa velikim uživanjem i zadovoljsvom isprobavati :)
    Tvojoj dečici želim srećan polazak u školicu i srećno detinjstvo a tebi puno uspeha u svemu što radiš :)

    ReplyDelete
  15. Prekrasna simbolika! Na pocetku bijase borovnica... i kraj sa borovnicom.
    Dakle, vrijeme je za novi pocetak! Meni je to lijepa definicija kraja: pocetak neceg novog... u cemu ti zelim da to novo obavljas sa podjednakom ljubavlju koju si imala za svoj krasni blog.
    A u uspjeh, sa tojim kvalitetama, kvalifikacijama, znanjem, upornoscu i drugim vrlinama kojima si nadarena - nemam sumnje!
    Sve najbolje,
    Tvoja Sandra.

    ReplyDelete
  16. Proslo je mesec dana od kako si se odjavila, a ja nikako da te pozdravim. Nadam se da ces nam se ipak brzo vratiti, i hvala ti sto si blog ostavila otvorenim za citanje.
    Pozdravljam te puno i zelim sve najbolje! Puno zadovoljstva sa klincima i uspeha na poslu!

    ReplyDelete
  17. Draga moja, tebi i tvojoj porodici želim sretne praznike i sve najbolje u 2012-toj godini :)

    ReplyDelete
  18. Oooh, blog je ponovo otvoren! HVALA PUUUNNOOO! Odmah sam primijetila da je nakon Nove godine bio zatvoren.. :(((( možda će se činiti kao pretjerivanje ali zaista sam bila nesretna bez njega.. toliko divnih recepata (sladoled od kadulje, ricotta sir, kolač od đumbira i jogurta, zaletti), nemoguće ih je i otkriti sve odjednom.. Hvala još jednom!

    ReplyDelete
  19. Hi there, this weekend is fastidious designed for me,
    for the reason that this occasion i am reading this great informative piece of writing here at my residence.


    Also visit my blog post - Hay Day Cheats Coins

    ReplyDelete